pittikmantari_ Ay 6 aylık kızım neden uyumuyor ya sizin de öyle mi anlamadım çok yoruyor beni ha bu arada konu acılmıskende erkekler Allah sizin cezanızı versin
seyma0661 pittikmantari_ benimki de 7 aylık olacak uyumuyor 6.ayın içinde de uyumuyordu direniyor sürekli uykuya çok yoruldum bu durumdan bıktımmmmmmmmm
2prensesannesi30 pittikmantari_ Dış atak herşey olabilir keyfi 😢🥲Sonuna Allah affetsin çok güldüm 😅 Desteksiz eş dimi
pittikmantari_ 2prensesannesi30 maalesef bi şekilde hep benden daha yorgun oluyor henüz onu yorgunluk konusunda geçemedim
pittikmantari_ goldengate askim yeni yaptım güzel olmus mu simdi tanıdık biri cıkarsa perisan edecem onu kim olduğumu da bulamaz
Meri-Mel pittikmantari_ Nick harika ☺️ Diş mi geliyor gündüz uykusu nasıldı , odanın derecesini de bak belki ssicak ya da soğuksa uyuyamiyor olabilir. Sondaki cümle tövbe estağfurullah deyip güleceğim musadenle 😁😁😁
pittikmantari_ Meri-Mel aşkım müsade senin gül tabi ya 😂 diş gibi geliyor biraz alt dudağını yemeye çalışıp kulak çekiştiriyo çünkü