Eslemsri -sevimlipolyanna- mesela kırmızı rengi önce canlı önüne getirin kırmızı elma kırmızi kalp gibi. Ve asla bı kaç rengi vermeyin. Tek renkle devam edin belli süre. Kırmızı her şeyi güne yayıp gösterin pekişiyor
MoonCrystal -sevimlipolyanna- benim 19 aylık bebeğim biliyor 14 aylikken mavi ve yesili ogretmistim sonra sarı kırmızı , pembe turuncu ,mor,beyaz ,siyah böyle devam ettik
aysebb -sevimlipolyanna- 24 aylık kızımda da mavi takıntısı var hepsine mavi diyor 😂 Aslında söylüyorum gösteriyorum sonra oda doğru tekrar ediyor biliyor ama ardından yine hepsine mavi demek istiyor 😂 Zamanla oturur diye düşünüyorum gayet normal bence
minikadam22 -sevimlipolyanna- çok uzun zamandır söylüyorum ama hiç ni rengi bilmiyor da söylemiyor da
selam123 -sevimlipolyanna- normal bnce bilmesi gerekiyor diye bişey yok her çocuk farklı bi bakmışsınız 2 güne herseyi öğrenmiş
Eslemsri -sevimlipolyanna- daha erken 3 yaş benim henüz bazen karıştırıyor. Çok müdahale dd etmeyin tek renk gösterse yeterli
selam123 -sevimlipolyanna- bende legolarla öğrettim oyuncak kutumuza ilk kırmızıı toplayalım sonra sarıları diyerek o sayede öğrendi
MamaUygarVibes -sevimlipolyanna- 18 aylıkken öğrenmişti. Herseyi rengi, şekli ile tanıtıyordum zaten o dönemde boyama yapmayı çok seviyordu o şekilde öğrendi.
SooMin -sevimlipolyanna- zamanını hatırlamıyorum ama benimde oğlum öğrenmeye başladığında hepsine kırmızı diyordu 😀