topraktanoyku Arkadaşlar iyi akşamlar 3 .5 aylık bebeğim iki gündür çok huysuz aşırı salya akıtıyor ve eller hep ağızda bu şekilde olup kısa sürede diş çıkaran var mı birde ne tavsiye edersiniz
altay2123 topraktanoyku bende burdan bekliyim oğlum nerdeyse 2.5 aylıkken öyleydi hemşire erken diş belirtisi dedi dün tamq 4 aylık oldu hala öyle bide üstüne 4.ay atağı geldi bakalım ne yapacaz
ars9824 topraktanoyku ilk 2 dişini aynı anda 6. Ayda çıkardı anlayamadık bile genel hep huysuz bir bebek olduğu için zorlamadı ama 1 yaşında üst dişlerini 4 tane arka arkaya patlattı hep o bizi baya zorlamıştı şuan bebeğinizdeki atak dönemi de olablir
topraktanoyku altay2123 o çok erken başlamış ya çok zor bizim mahvolmamız ayrıda kendide çok zorlanıyor napacağını şaşırıyor
topraktanoyku ars9824 bilemiyorum işte hepsi üst üste geldi gibi bide grip oldu kaç gündür burun akıntısı da geçmiyor 🤦🏼♀️
demetyagm topraktanoyku sadece burun akıntısı mi yoksa soguk algınlığı belirtileridir varmı bizdede geçmeyen bir burun akıntısı var dişten kaynaklı mi acaba bilemiyorum huzursuzluğu da cabası tabi
topraktanoyku demetyagm burnu akıyor ateşi olmadı bi haftadan uzun burnu hala akıyor bi kurutamadım valla