oyuncakhikayesii bende desteksiz büyüttüm ve büyütüyorum 1,5 yaşında ama açma lütfen gerçekten şöyle düşün hiçbir şey senin çocuğunun gelişiminden önemli değil ev işi mi yoruyor bırak yapabildiğini yap gerçekten dağınık mı bırak önemli değil yavaş yavaş toplarsın. Ama otizm vs Allah korusun bir şey olsa doktor doktor gezip kahrolacaksınız yapma bence bile bile. Bende çok zorlandım dinlenmedim doğru düzgün eşimden dahi destek görmeden yalnız büyüttüm bunların en sertini yaşadım ama yine de o televizyonu açmadım sende açma bir kahve yap çocuğunun karşısına otur konuş sohbet et oyna şarkı dinle roman havası aç oyna hiçbir şey senden daha iyi gelemez ona. Allah kolaylaştırsın zorlaştırmasın senin en değerli parçan o geri kalan ev işi osu busu hikaye. Allah nasip etmiş anneliği tatmışsın çocuğun her zaman ön planda olsun zaten öyledir ama ev işi dört dörtlük yapmaya uğraşma ya da bir güne çok şey yükleme kendin de dinlen. Basit kısa süreli işler yaparken yorgan ser yere koy bebeni yuvarlansın vs vs