Yagmur0606 Son bır aydır konuşabıldıgı halde kafasına vuruyor sinirlenınce yada istemediği birşey olduğunda neyapacağımı şaşırdım yaşayan varmı bu durumu aranızda
[silindi] Yagmur0606 Of bunu benim 22 aylık oğlumda 2 gündür yapmaya başladı, üstüne düşmeyince yapma demeyince çabuk unutuyor diyorlar. Özellikle istediği olmayınca veya yemek yeme sırasında yemek istemediği için
accountant Yagmur0606 benimki yüzünü tırmalıyor ama daha 2 aylık gözüne doğru asılıyor beni de tırmalıyor
mutlulukkkzamani Yagmur0606 ayy benm kızım öyleydi vururdu saçını çekerdi saçı eline gelirdi o derece sırf yapma etme dediğim için baktım anlamıyor yap yap bak burasını çek diye eline verirdim bak burayada vur diyr gosterirdim sonrası bakmazdim takmazdim orda yokmuş gibi yapardım kendi kendine yapar ağlardı sırf ona bakım diye konuşayım diye inadima daha çok yapardı sesizdim hep gözüne bakmazdim kalkıp işimi yapardım sonunda ben kazandım bir hafta falan sürmüştü sonra bıraktı yapmayı Sende hemn konuşma yapma falan deme umursama oralı olma hemn birakir
limonludondurma_ Evet vuruyor. Hatta kafasını duvara ve yere de vuruyor sinirlenince, İstediği bişeyi yapmayınca napcam bilmiyorum. 20 aylık erkek bebek.
Birminikprensesannesi Yagmur0606 benim kızımda sinirlendiğinde kafasını dolaplara yada kapiya vuruyordu. En son vurduğunda morardı daha vurmuyor.