BordoHuniliAnne Divayorgunxx dışarı çıkıp normal çocuk mağazalarını dolaşsanız Hem bütçenize hem gözünüze hitap eden İllaki olur,
19012024_ Divayorgunxx minicity diye bir site var. Aynı zamanda uygulaması da var. Biraz zaman geçirip karıştırmak lazım güzel şeyler uyguna bulunabiliyor. Ben kızımın evde giyeceği şeyleri ordan aldım. Bakabilirsiniz
betul97_ Divayorgunxx Kızım 14 aylık dün gittik LCW’dan aldık ya da uygulamasından alıyorum bir şey olursa değişim, iade yapabiliyorum.
Divayorgunxx BordoHuniliAnne 2 bebemlw dısarısı bana cok cok zor oluyor esimde izinli vakitleri yok tekde gidemem
BordoHuniliAnne Divayorgunxx Hiilyuss iki çocukla gerçekten zor bende de 2 tane var Ben genellikle babaanneye dedeye bırakıp çıkıyorum asla çocuklarla alışverişe gidemiyorum.
yagmurkokusu_ Kozabebe ve enucuzbebekmarketinde kaynıyor 1 yaş bende kızıma göre bulamıyorum Lc Waikiki almayacağım bu sene kolları kısalıyor donları da büyük geliyor 😀
Divayorgunxx yagmurkokusu_ kac yaş bilmyrm ama minicityde büyukler icin 1 den buyukler icin harika seyler var
Divayorgunxx 19012024_ oraya baylyrm hic aramadm bu zamana kadar baska site ordan alrm diye almis millet kalmamıs begendiklerm ispanyol paca filan hosuma gidiyordu
hepyerdeyizz Divayorgunxx mağazalar daha iyi bende bulamiyodum geçen alt üst üç iplikli 150TL ye aldım ogullarima