ldb Ben çocuk şarkısı dinletmeye çalıştım ama hoşlarına gitmiyor. Vivaldi, mozart annen polka gibi klasik müzikler dinletiyorum. Çok hoşlarına gidiyor ve rahatlıyorlar. Siz neler dinletiyorsunuz
KLORAK ldb ahlelas, apati apati, way way way demet ablaam hos geldin, onlar arkadan havlar havhavhavhav, tello can
[silindi] ldb Tivorlu İsmail dinliyor genelde aldmakmska. Şaka bir yana genelde pop, halay ortaya karışık çalıyor kafasına göre
ldb KLORAK evet öyle bir yönümüz de var. Warni warni, güleyrum katuka katula, san nana hit müziği bu tavsiye ederim o zaman 😂😂. Bizimkiler de c5 seviyo.
adaatuna ldb 2 yaşında kızım manifest dinlemeye bayılıyo 😂mabel matiz seviyo kırmızı balık ceviz adam söylemeyi de seviyo
MamaUygarVibes ldb Vivaldinin Four Seasons bestesinin The story orchestra serisinde kitabı var onlardanda alabilirsiniz🧏🏽♀️ Klasik müziği seven biri olarak oglumada bulduğum bütün sevdiğim bestelerin sesli kitaplarını almaya özen gösteriyorum 🫶🏽
Kitsu Klâsik müzikten nefret eden bebeğim babasının açtığı oyun havalarıyla oynuyor 😏 En son limon çiçeğim diye bir şey dinlemişlerdi
babyandmom_ ldb çekirdeksiz domates, serçe, kaç para bu beygir be, benim herif, arada arabesk. (Şaka değil bu arada😂)
baharberkay Ay her şeyi dinliyor ya benim bebeğim 😅 Klasik müzikte dinliyor çocuk şarkılarıda dinliyor oyun havasıda vallahi