bossmomm Merhaba kızlar Trendyolda arıyordumda kararsız kaldım pek marka olan göremedim. Koku yapmaycak silikon tabak kaşık nerden aldınız? Önerileriniz nelerdir?
bossmomm organikirmik siz kullanıyor musunuz bir tane gördüm trendyolda meleni baby diye koku yapmıyor testlerden geçirilmiş diyor Alan var mı acaba Meleni Baby den?
organikirmik bossmomm melamin kullanıyorum ben. Çeşit olsun diye babymallden silikon aldım ama kokacak kesin 😄
bossmomm senaatis ya öylemş yorumlar iyiydi ama bende sipairş ettim yarın dağıtımda olur napsam bende. Siz hangisinş almıştınız
momikaa bossmomm yapıyor her türlü tesadüfen farketmiştim bende yemek yedirirken kendim tattım çok kötüydü yemeklerin tadını da değiştiriyor oioi almıştım bir tabak 500 tl idi bide ama siz yinede almak istiyorsanız deneyimleyin belki ben yanlış kullanmışımdır
bossmomm momikaa ya acaba meşamin mi alsaydım onlar kokutmaz gelsin iade edeyim o zaman. Boşına paramız gitmesin
momikaa bossmomm olabilir bende A 101 den melamin almiştım onları kullanıyoruz büyüdü normal tabakta kullanıyoruz biz bazen popüler kültürün azizliğine uğruyoruz şimdi ki aklım olsa o kadar parayı bir tabağa vermezdim