uhnnkapici Dil bağı olan bebekler emme faaliyetini gerçekleştirebilirmi yoksa hiç yapamazmı benim bebeğimde sanki dil bağı var emmesinde sıkıntı yok kilo alımı iyi bez sayısıda iyi ama görüntü olarak sanki çatal gibi dili bilemedim
tosbiksmoms uhnnkapici benim kızım doğduğundan beri emmede problem oluyordu. 1. Ay oldu doktora gittiğimizde soyledim o da olabilir bebek küçük falan dedi evde kendim baktım ki dil bağı varmış 2. Ayda kesildi ama hala devam etti sorunumuz yaklaşık 7. Ayda dudak bağının da olduğunu fark ettim. Çocuk cerrahisi ne goturdum ikisini de tekrar kestiler sonrasında düzelmişti emmesi.
eymenku uhnnkapici bunu bı doktora göstermek en iyisi emende olur emerken annesinin canını yakarak emende olur hiç emmeyende olur dil bağı çeşitleri var konuşmasını da etkileyebilir
alpaslanmom_ uhnnkapici oğlumda dil bağı var emmesinde sorun yok günde 7 8 çişli bezi var kilo alımı iyi doktor kesmeye gerek yok dilini dışarı çıkarabiliyor dedi ilerde bazı harfleri çıkaramazsa keseriz ama sorun olacağını sanmıyorum dedi
asennaa Gerçekleştirebilir, bizde de vardı, emmesinde bi problem yaratmadı, Dr ilerde konuşmasını etkileyebilir diye keselim demişti