Merhaba herkese oğlum 28 aylık ince motor gelişiminde eksiklikler görüyorum ve üstüne de gidemiyorum ters tepmesin diye . Boyama yapmayı makas tutmayı sevmiyor yani her çocuğun ilgisi tabiki farklı her çocuk yapacak diye bir şey yok biliyorum ama şimdi kreşe gidecek etkinlik yapıyoruz oyun grubuna gidiyoruz en azından topluluğa uyacak kadar yapmasını istiyorum ama izin vermiyor bana öğretmeme istemiyor makas tutmak boyama yapmak parmak boyası yapmak ilk parmak boyası kitabı aldım sünger var boyalı sünger çoğunuz biliyorsunuzdur parmağı koyuyorsun sonra etkinlik kâğıtları var onlara basıyorsun parmak izin çıkıyor yemin ederim her şeyi geçtim kıyaslama asla yapmak istemiyorum ama 100 çocuğa verelim bunu 90 ı sever ilgisini çeker ve yapar diye düşünüyorum . Benim oğlum benim inadıma yapar gibi parmak ucunun nerede olduğunu bildiği halde elini sokar yumruk yapar yani benim sinirimi sabrımı o kadar çok sınar ve yorar ki günün sonunda ben çileden çıkmış olurum bu sadece küçük bir örnekti yani bunun gibi şeyler . Solak bir de onun da etkisi var mı acaba bilemiyorum . Oyun hamuru var bir sürü aldım çabuk sıkılıyor çıkartmalı kalıpları var bastırıyoruz çıkarıyoruz amahep benim yapmamı istiyor bensiz oyun kurması sadece arabalarla araba delisi yatıp kalkıp arabayla oynar asla bıkmaz imkansız 😅 konuşuyor kendini anlatabiliyor artık dillenmeye başlar bir sıkıntımız yok neler yapabilirim ince motorunu geliştirmek için