mustafakemalbaby Kızlar oğlum dört aylık 4 gün önce Sma mamaya başladım sütüm yetmemeye başladı ama mamayla birlikte kakada yeşillik ve sümüksülük oldu ve ishal de başladı ne yapmam gerekiyo doktora götürmelimiyim her bez alışımda kaka var ve su gibi
eniyisimavi mustafakemalbaby mama dokunmuş olabilir ya da ikk defa kullandığı için de olabilir. Bence doktorunuza danışın bir iki gün gözlemleyin. Sma optipro mu aldınız comfort mu? Normalde bebeğinizin gaz problemi oluyorsa comfortu tercih edebilirsiniz
dryaarya mustafakemalbaby merhaba aynı sorun bizde de var biz de 2 gün sonra 4 aylık olcaz sütüm azaldı yetmiyor gibi hissediyorum eli sürekli ağzında olduğundan da ki bu da normalmiş ama doymadığını hissediyorum. Sma mama verdim bugün ama sevmedi gibi içmedi yarın bir daha deneyeceğim inşallah alışır 😓 hep anne sütü devam ettik mamayı garipsedi mi naptıysa şimdiye kadar 2-3 kez vermiştik çunku ilk zamanlarda sadece.
sudenaz0 mustafakemalbaby mamayı yaptıktan sonra yarım saat içerisinde tüketin o da yeşil ishale sebep oluyor benim başıma geldi ben bilmiyordum. Doktora gitmiştim doktor günde 8-10 kaka iyi değil bi sıkıntı vardır dedi benim kızım ek gıdaya geöince düzeldi hep yeşil yaptı şuan 10 aylık hala arada yeşil yapıyor günde 3-4 kez yaptığı da oluyor
morinah Mamaya alışma sürecidir diye tahmin ediyorum bir kaç gin ortalama 4 gün böyle sorunlar oluyor sonra geçiyor