dondurmamkaymak Kızlar arkadaşımın düğünü olacak aslında her şeyi var alındı ama ben ne hediye alsam hiçbir fikrim yok. Yardımcı olur musunuz
hembarbihemharbi dondurmamkaymak ben arkadaşlarıma genelde hep kahve fincanı takımı alıyorum isterseniz ikili isterseniz altılı alabilirsiniz ama lütfen şu ucuzluk yerindeki 500 lük takımlardan almayın ucuz seramik olduğu için ya elinde parçalanıyor ya makinada yaldızları gidiyor:((
Ballilokmam11 dondurmamkaymak pike takımı, nevresim takımı gibi takımlar olabilir mutfak ürünleri biraz daha kişisel zevkle alakalı çok uymuyor herkesin ki sonuçta
dondurmamkaymak ikiaslanannesi fazla bütçem yok. Verdiğim para da az olursa diye düşündüm bu yüzden para aklımdan geçmedi
dondurmamkaymak hembarbihemharbi 2 kişilik fincan takımı aklımdan geçti. Fazla bütçem yok ucuzu olsun 6 lı olsun istemiyorum 2 kişilik takım almak daha mantıklı
dondurmamkaymak yanissa yapay çiçek de aklıma yattı dekorasyon falan da seviyor. Teşekkür ederim öneriniz için 😍
sariniz13 dondurmamkaymak madamecoco da sadece pike çift kişilik 400 tek kişilik 300₺ uygumada kampanya varmı bilmiyorum ama mağazada bu şekildeydi ben ev görmesine gideceğim için 4 tane aldım arkadaşlarıma
3kedili2bebekli dondurmamkaymak bütçeniz yok sanırım çok üstüne durmaya gerek yok açın ceyinizi bulun hiç kullanılmamış en güzel parcalarini güzel bir bohça yapın
dondurmamkaymak 3kedili2bebekli aklıma o da geldi tabiki. Ama erkek tarafında adetmiş bohça bu yüzden aşırı fazla bohça gelmişti hep el örgüsü. Benimkiler de kenarda durmasın kullanacağı bir şey olsun istedim
3kedili2bebekli dondurmamkaymak olsun bir de siz götürmüş olursunuz sizi seviyor taniyorsa zaten nedenini tahmin eder ve köşede tutmaz kullanır bana çok fincan o bu su geldi duruyorlar köşede
eminenrklnc Ben genelde çift kişilik nevresim takımı ya da 6 kişilik fincan takımı alıyorum. Nevresim takımı için bella maisona ve english homea bakabilirsiniz. Fincan takımı için de karaca genelde uygun oluyor bence