happybaby61  Fotoğraf yükledim kızlar bu şekilde oluyor dümdüz görüntü olması için ne yapabilirim ?
Omeraslan happybaby61 spatula gibi ince keskin olmayan birşeyle sıyırarak sağa sola yana düzleşir gibi
kodummu_oturturumm happybaby61 Denemedim ama önce spreyle su sıkıp örtüyü serip daha sonra kredi kartı gibi bir malzemeyle siyirarak yapıyorlar pürüz kalmıyor
[silindi] happybaby61 Altına örtü serin, bunlar böyle yapıştığı için dümdüz durmuyor arada böyle şekiller çıkarıyor
maygirl happybaby61 benm annemin boyle sylerin altına beyaz yada bebe mavisi ucu islemeli özel örtuleri olur onu serer ustune bunu sererdi.bu sekilde biseye bnzemez örtmeniz.
happybaby61 kodummu_oturturumm yarın bunu bi deneyeyim ben silip kurulayıp yerleştirdim ama olmadı maalesef
happybaby61 [silindi] evet başka çözümde bu ama komple örtü de sermek istemiyorum açıkçası ya beyaz masa ya 🥹🥹üzüldüm böyle olmasına valla
[silindi] happybaby61 Evet çok sinir bozucu, başka bir yöntem var mı bilmiyorum bi Chatgbt sorun belki o bişeyler önerir
allwrite Nasıl düzeltilir, bilemiyorum. Bana çok hijyenik ve şık gelmiyor. Bu yüzden mutfak masamın üzerine cam kestirdim, yıllardır öyle kullanıyorum. Bu da bir seçenek olabilir size. Yemek masası ise zaten hiç gerek yok bence.
defnesmom3 happybaby61 bende de öyle benimde hafif deseni var beyaz masam ama öyle oluyo gitmiyo hepsi ortasına annem güzel bir örtü gibi deyim yaptırdı onu seriyorum eskisi çok belli olmuyo böyle mesela hatta yok gibi ya da o şeffaf yerine desenli olanları da var onlardan da alabilirsin
happybaby61 defnesmom3 ya Hun’u daha teni aldım da bi daha başka bi şey almak istemiyorum çözüm arıyorum nasıl bi şey sizdeki fotoğraf atar mısın