iremkalyon Kaardelen bende test yaptığımda 2. Cizginin rengi aktığı icin dikkate almamistim şimdi doğdu 5 aylik bile oldu😄 fazla idrar değdiği zamanda akıyormus renk
iremkalyon Fedoraxn benim test te bundanda tek bunda cizgi cikip dagilmisti digerlerinde çizgi bile çıkmamıştı dogru olan bu testmis kani ne zaman verdiniz
Fedoraxn iremkalyon sabah verdim bekliyorum işte sonucu. Kaset testte ve iki tane erken gebelikte çıktı strip test aldım onda görünmüyor ama bakalım
iremkalyon Fedoraxn gitmeden e nabizdan öğrenebilirsiniz sonucu sabaha cikmis olur muhtemelen eger pozitif degilse boşuna gitmemis olursunuz🥰
Fedoraxn ikiaslanannesi evet istiyorum ama akışına bıraktık yani ilk çocuğum 3 sene olmadı. Aylardır korunmuyoruz tutarsa sürpriz olur bize de
Fedoraxn iremkalyon valla 10 dakikada bi bakıyorum ama yok 5ten sonra çıkar demişti kanı alan kız herhalde artık yarına kaldı 😔
ndaaa41 Fedoraxn aaaa çıkıyordu normal şartlarda ben sağlık ocağında vermiştim sabah saatlerinde öğleden sonra çıkmıştı hastanede işleyiş belki. Farklıdır ama bende çok merak ediyorum sonucu 🥹