Hanifeelif Merhaba sevgili anneler bebeğim bir buçuk aylık eşim mama al dedim eşimde Aptamil pronutra almış bilmeden versem bir sıkıntı olur mu
1cocukannesi_1 Hanifeelif merhaba ikiside aynı mama sadece ambalaj değişimi yüzünden üstünde pronutra yazıyor
sudenaz0 Hanifeelif anladım hiçbişey olmaz inşallah her bebeğin bünyesi farklı bi kaç gün gözlemleyin ıkınma huzursuzluk kusma kabızlık var mı bakın bize Aptamil Prosyneo iyi gelmişti sonradan Sma comforta geçtik şuan comfort kullanıyorum
Seher-b Hanifeelif canım bu aptamil aynı normal aptamil sadece yenilemişler o yüzden öyle yazıyor ben de bilmiyordum farklı sandım eczacıya sordum öyle dedi
Hanifeelif yesmirpolat merhaba Aptamil hem pişik yaptı hem de gaz yaptı hem kabız yaptı iyi gelmedi bebeğime çok şükür ben oğlumda da Bebelac gold kullandım çok memnun kaldım şimdi kızıma da Bebelac Gold kullanıyorum çok şükür çok güzel mama iyi geldi
yesmirpolat Hanifeelif bende bebelac kullanmaya başladım 2.paket bitti yalnız bebeğim 2 günde bir humus kıvamında kaka yapıyor bu normal mi sizde nasıl
Hanifeelif yesmirpolat benim bebeğim de öyle yapıyor dün hastane randevumuz vardı aynısını söyledim olabilir dedi doktorumuz