bebitonunannesi_ Misafirim vardı, Patlıcan kebabı Pirinç pilavı Çorba Salata Piliç but tavuk Rus salatası Çiğ köfte Mezeler Şerbetli tatlı vardı. Sizler ne yaptınız 😍
uykuyusevmeyenbebe bebitonunannesi_ annemlerdeyim bugün ve annemin gündüz işi çok olduğu için mercimek çorbası ve tavuk sote yaptım 3 kişi olduğumuz için yetti de arttı bile😆 annemde dün revani tatlısı yapmış öyle yedik
Pamukhanim_ bebitonunannesi_ et sote ve tarhana çorbası vardı bizimde. ben bu kadar şeyi bir günde yapamam maşallah
oylesinebiri__ bebitonunannesi_ benimde misafirim vardı tantuni pirinç pilavı dört kaşık çorbası salata birde tatlı
bozaleblebi bebitonunannesi_ Bendede misafir vardi bugun menum Guvec kaplarinda et sote Pirinc pilavi Kuru biber ve kuru patlican dolmasi Ispanakli börek Icli kofte Yogurtlu semiz otu salata Gavurdag salata Patatesli yogurtlu hardalli salata Ezogelin corba Tatli olarakda kuplarda Profiterol
Pamukhanim_ bebitonunannesi_ helal olsun valla kızım benim asla müsade etmez 2 çeşidi zor yapıyorum ben