bubu123 Oğlum 13 aylık dün gece bi anda döküntüler başladı bacak kısmında bugün yayıldı kollar yüzü elleri ayakları yaşayan var mı çok korkuyorum ağızda çıkıyormuş tırnak düşüyormuş gibi şeyler gördüm lütfen yaşayan varsa yazabilir mi
ahsen57 bubu123 ateslenecektir byk ihtimal ateş düşürücü dışında bişey vermiyorlar viral enfeksiyonlarda. Birde mutlaka karadut özü verin ben tarım kredi markettn almistm çok iyi geldi birde ağız içi için spreyler var aftrol mi neydi o çok iyi geliyor onun dışında yapablcgnz bsy pek yok iştahı kapanacak sıvı besleyin bol bol
elfygz24 bubu123 çok geçmiş olsun benim oğlumda daha yeni atlattı ilk 3 gün çok ağır geçirdi sürekli ateşlendi doktor ağzı için şurup gibi bir ilaç verdi o döküntüler için de krem verdi çok şükür geçti
bubu123 Çok teşekkür ederim ne kadar sürede geçiyor yani ağız içi yaraları kesin çıkar mı mesela inşallah olmaz öyle bir şey
Merryyy elfygz24 merhaba benim bebeğimde oldu ellerindeki benekler kabardı yayıldı hep bacoderm verdi ama poposuna kullanıyordum onu size ne kremi vermişti doktor acaba