neval2_7 Kızlar bebeğim 5 buçuk aylık ona eğitici güzel vakit geçirebileceği oyuncaklar almak istiyorum sizin bebekleriniz sevdiği oyuncaklar varsa paylaşırsaniz çok sevinirim
[silindi] neval2_7 Oğlum o dönemde sadece yürüme arkadaşıyla oynuyordu. Renkli, ışıklı ve ses çıkarması hoşuna gidiyordu. Tırmanmayı bile onda öğrenmişti. Çok aktif oyuncaklarla oynayan bir çocuk değil hâlâ öyle. Eğer çocuğunuz sesli oyuncakları seviyorsa sesli kitaplar olabilir, sizde okurken görseller ve sesler dikkatini çeker belki
Pamukhanim_ neval2_7 Fisher price nin eğlenceli hikayeler kitabı o zamanlardan beri favorimiz bayılıyor çok seviyor
Mnli neval2_7 benim doktorum 1 yaşa kadar oyuncağa ihtiyaç yok 1 yaş sonrası da top ve çekmeli bir oyuncak demişti ışıklı sesli oyuncaklar uyaran olduğu için gereksiz demişti siz bilirsiniz ama zaten bişeyle ilgilenmeyecek tencere tava tahta kaşık su şişesi 😂belki kendiniz marakas yapabilirsiniz
[silindi] neval2_7 Erken zaten yürümüyordu ben karşısına koyuyordum o tuşlarına basıp çıkan sesleri ve ışıkları izliyordu. Hışırtılı kitaplar olabilir
Pamukhanim_ neval2_7 bunun kumanda ve sesli bir kaç oyuncağı daha var bizde hepsini 5 aylıktan beri çok seviyor
Kitsu Eğitici köpekcik, Clementine tavşan, fisher Prince kumandasi güzel ama benim en çok iyi ki almışım dediğim şey fisher Prince aktivite masası oldu. Biraz erken ama ayaklarını çıkarı kullanabilirsiniz ileride de çok kullanacağınızı düşünüyorum
ggrqnitt Fisher price piyanoya bayılıyordu gidip gelip basıyordu. Çıngıraklı toplar ses çıkaran oyuncakları da seviyordu. Tavsiye ederim