ChatGPTanne_ raziyebal kızım 36 haftalık doğdu 34 ile uyumluydu gelişimi 2210 gr dı hastaneden 2100 gramla çıktık şuanda 13.5 aylık 10 kiloyuz
AtesPerisi raziyebal Kızım 2750 doğdu şuan 3 aylık 23 günlük 3. Ay kontrolünde 5.600 gram çıkmıştı şimdi 4. Ay kontrolünde belli olur kaç kilo olduğu yeni tartılmadık daha
BordoHuniliAnne kuzeyhazal Maşallah, yorumu okurken bile kolum belim sırtım hepsi ağrıdı 😅 şaka bir yana benim kızda 9 aylıkken 13 kiloydu, artık taşımaktan her yerim ağrıyordu Allah’tan erken yürüdü de rahatladım. Allah güç kuvvet versin 🌸💜
ummukerem kuzeyhazal maşallah j çocuğunuz dev kategorisinde farkında mısınız? İhtiyaç fazlası besleniyor ve fazla kilo alıyor bu şekilde devam etmesine doktorlar ne diyor merak ettim
ummukerem cnsu77 maşallah ne yedirip içiriyorsun? Persantil cetvelinde sınır üstünde mi çıkıyor? Doğum kilosu bizimkinden düşük ama baya kilo almış. Benim oğlum bile orta üstte, boyu ne kadar acaba
tsmutter oguz13 hay maşallah annesi kebaplar mı yiyor bu tontişşşşş allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsinn