melekleriminannesi Ağustos 7 de doğum yapıp 1 hafta sonra başvuru yaptım onaylandı ilk öğretmenim ailemde 26 Eylül ödemesi görünüyor bankaya gittim yatmamıştı bugün gittim kart verdiler ama içinde para yok ikinci çocuğum bu ne zaman nasıl yatıyor bu para bilen var mı
tuttifuruttiiiii melekleriminannesi merhaba bende 1 ağustosta doğum yaptım 4 ağustosta başvuru yaptım sonrasında onaylandı. Msj geldi gittim yatmamıştı 10 gün bekledim tekrar gittim yine yatmamıştı :)) kart verdiler bana da param 3 ekimde yattı
1Anne1Bebek__ melekleriminannesi 2ayda bir yatiyo gibi bişey canım 1ayin parası bidahaki aya devrederek 2.ayla beraber yatiyo Benimde uygulamada 26 Eylül ödemesi gözüküyor banka bana yatmamış diyerek erteledi kartı verdi öğlen sonu yata dedi hala gelen yok 😂😂
melekleriminannesi tuttifuruttiiiii teşekkür ederim tek değilmişim 😀bir para vercekler insanı nasıl uğraştırıyolar
melekleriminannesi 1Anne1Bebek__ yaa ne kadar saçma değil mi bekletmenin alemini anlamıyorum bir para vercekler nasıl kıvranıyorlar 😀umarım yatar
1Anne1Bebek__ melekleriminannesi bn 3kere gttim yatması gereken paramı yatrmadilar sistemde 2 ay yattı gözüküyor ama banka yatmadı diyo ordaki bayan personelle sorunumuz vardı Allahtn kart çıktıda kurtuldum 😂😂
melekleriminannesi 1Anne1Bebek__ aynı şey bankadaki kadın bir tuhaf sanki cebinden çıkacakmış gibi surat yapıyor neyseki banada kart verdiler yüzün görmücem daha 😀