zedo 3aylık bebeğim ama uzamış sarılığı vardı anne sütü sarılığı bence ilk başlarda kontrole gittiğimizde çok az ölçmeeye bile gerek yok dedi doktor 2aylık kontrolünde kan testi idrar tahlili yapıldı temiz çıktı sarılık değeri 5 çıktı ama doktor o kadar korkuttu ki karaciğer sorunu vs olabilir diye . Ve ilk kızımda da aynı durumu yaşadığımı 3aylık olduğunda geçtiğini söyledim şuan 3yaşında maşallah sağlığı da gayet yerinde . Onda hiç böyle tahliller yapılmamıştı ve böyle korkutmamıştı doktoru olağan bişey 3aya kadar geçer demişti . Öyle de oldu şükür . Yaşayan var mı bu durumu kızlar
newmomesra Selamlar hanımlar 55 günlük olduk hala çocuğumun tenini göremedim Allah yardımcımız olsun, bize doktor kilo alımı normalse korkacak bişi yok dedi yolladı bu zamana kadar bekledim düşecek diye yok düşmüyor kendimi suçluyorum hep
cataladirenenzeytin newmomesra kaç çıktı değeriniz baktırdınız mı? Şuan benim bebeğimde 53 günlük ve dün yapılan tahlillerde 8.7 çıktı refarans değerin çok üstünde. Bu zamana kadar sadece anne sütü aldı ama acaba mama mı versem diyr düşünüyorum
cataladirenenzeytin bellisima mama verdiniz mi? Sadece anne sütüyle ilerliyoruz bebeğimin kilo alımı gayet iyi o yüzden mama vermeyin diyor doktorlar ama böyle de geçmiyor sanki :(
newmomesra cataladirenenzeytin güzel anne hiç kendine korkutma bizim çok şükür sarılığımız bitti ben anne sütüyle devam ettim çünkü bir ara biberonla mama vermek istediğimde meme reddi yaşadım bu yüzden doktor kilo alımı iyi olduğu için mama verme dedi eğer bebeğinizin kilosu iyi bez takibiniz normalse yani altıdan fazla idrarlı bez alıyorsanız her şey normaldir sayılara takılı kalmayın
bellisima cataladirenenzeytin mana vermedim çünkü sütümü içiyor kilo alıyordu. Uzamış sarılık diyorlar buna en en geç 3. Ayda geçiyor merak etmeyinn
cataladirenenzeytin newmomesra Çok teşekkür ederim İnşallah bizim de geçer çok geçmiş olsun size de .
gizem2716 Merhabalar benimde bebeğim uzamış sarılıktı ortalama 2 buçuk 3 ay sürdü diyebilirim size söylenen bütün testleri bizde yaptırdık çok şükür bizedede birşey çıkmadı karaciğer için ultrason çektirdik vs. Doktorların mecbur yaptırması gereken testler bunlar hem bebeği hem her ihtimali düşünmek zorundalar biz ilk doğdu ay hem anne sütü hem mama veriyorduk kilo alması iyi olunca mamayı kestik sadece anne sütü ile devam ettik diyeceğim o ki korkmayın bol bol emzirin şuan biz 9 aylığız Herşey yolunda çok şükür