Oglunasikbiranne08 Kızlar oglum kndi yatagimdan düştü 1 saat once . Herhangi bir anormallik yok ama aklımdan çıkmıyor . Hangi durumlarda hastaneye gtmem lazım . 3 saat mi uyutmayacagm
Acelya35 Oglunasikbiranne08 kusması iyi değil diyorlar sen yine elini kolunu her yerini bi sık yavaştan hani bağıracak mı diye normal el göz koordinasyonlarını bi kontrol et
idil1990 Oglunasikbiranne08 uyutmayin gozlerini takip edin gozde kayma kusma varsa goturun en az bi kac saat uyumamali
Seydameva Oglunasikbiranne08 yani 50 cm de bir şey olmaz diyorlar. Ama 70 cm bilmiyorum ne kadar oldu düşeli
Seydameva Oglunasikbiranne08 kusması göz kayması vs bir anormallik varsa götürün yoksa bir şey olmaz Allah’ın izne ile birde diline bakın sağa sola çekmiyorsa hiç bir şey olmaz inşallah 😇 bize drmuz söylemişti ☺️
Oglunasikbiranne08 Acelya35 yaptm sıktım heryerini birsey yapmiyor aglamiyor . Suan normal her zamanki gibi . İnsallah bir sey olmaz ya . Olmzzsa acile giderm
Zynp-GA- Oglunasikbiranne08 benimde düştü dört saat oluyor dudağı şişti hemde götürmedim bende ama daha yeni uyutuyorum çok kötü oluyor insan yaaa 😭😭😭
Oglunasikbiranne08 Zynp-GA- 😭😭 ya cok korktum yuregim agzima geldi . Simdi kusma filn yok . Size de gecmis olsun 😥😥😥
Nyr195 Oglunasikbiranne08 1 ay önce benim oğlumda düştü kusma bayılma kanama var mi dediler yoksa riskli değil dediler 2 saat uyumasın gece de 2 saatte bir uyandırın dedi tomografi çekildi birşey çıkmadı şükür 1 metreyi riskli görüyorlarmış
miranin_annesi Oglunasikbiranne08 canım benimde koltuktan birden altını degıstırırken dustu kafası sürttü çok korktum hemen acile götürm tomografi çektirdiler birşey çıkmamıştı ama 24 saat gözetleyin demişlerdi bence bir doktora götür sende için rahat etsin