Tazeannnee1 Kızlar herkese merhaba bi sorum olacaktı size ben zen den bi yüzük almıştım 3 yıl falan oldu ama sertifikasını kaybettim aradım bulamadım parlatmak veya satmak istesem sorun oluyor sanırım gitsem yardımcı olurlar mı yeni bi sertifika konusunda
yagmurkokusu_ Tazeannnee1 aldığınız yerle iletişime geçip durumu izah edin tekrar sertifikanızı verebilirler
Hiilyuss Tazeannnee1 partlatmaya gittiğimde sertifikasını istemişlerdi ama kayıp etsem tekrar çıkarırlar mı zannetmiyorum nerden bilecekler birinden çalmdıgını😂
yagmurkokusu_ Tazeannnee1 zen pırlantayı arayın galiba yüzüğün iç kısmında onların olduğuna dair bir imare koymuş olabilirler atasayda arkadaşım yüzük aldı sertifikasını kaybetti ama gidip sertifikasız değişim yaptırdı yüzüğüne birde isim soyismi ne zaman aldığınıza dair notları oluyor giriş kaydı yapmadılar mı size b?
Tazeannnee1 yagmurkokusu_ ben hiç hatırlamıyorum eşimle beraber almıştık o gelince ona soracağım muhakkak yapmışlardır diye düşünüyorum aradım bende kişisel bilgilerinizi verip yeni sertifika alabilirsiniz dediler 🤗🤗
Tazeannnee1 aygam içinde seri numaraları oluyormuş ben parlatmaya götürdüğümde oradan bakmışlardı numarasına ondan acaba verirler mi diye düşündüm müşteri hizmetlerini aradım kişisel bilgilerinizi verip yeniden alabilirsiniz dediler gidip soracağım tekrardan
Tazeannnee1 yagmurkokusu_ evet şükür ya gidip bi sorcagım gün içinde daha önce patlatmaya falan da vermiştim ordan da bakarlar belki bilgilere alabilirim inşallah tekrardan teşekkür ederim bilgilendirme için sizede 🌸
Nacafa Ben altınbaştan aldım sertifikam kayıp. temizlik için sertifika istemiyorlar ama yeni sertifika için 1250 tl istediler
ysen Tazeannnee1 satarken sertifika istiyorlar tek bildiğim o valla bende öyle sattım 5 ay falan oldu olmayınca değer kaybı gibi oluyor
Tazeannnee1 Balbulutu yani ben götürdüğümde yanımda sertifika yoktu içine baktılar ordan damga falan var ordan anladılar herhalde onların olduğunu o şekilde parlatmışlardı
nilsara Tazeannnee1 şöyle ben sisteme kaydetmiştim sertifikamı o olmadan gittiğimde tc ile bakıyorlardı ve bakım yapıyordular sizde eğer sisteme kaydettiyseniz yüzüğünüzü sertifika istiyebilirsiniz ben sorun olcağını düşünmüyorum
Tazeannnee1 nilsara hiç aklıma gelmedi kaydetmek ya ama alırken bilgilerini almışlar eşimin ona güveniyorum bende belki yardımcı olurlar diye olmazsa da artık yapacak bir şey yok 🙁