Yesimerdas Selam hanımlar Esmer ve kapalı bir bayanım ruj almak istiyorum ama artık çoğu mağaza tester olmadığı için rast gele almak durumunda kalıyorum istediğim gibi çıkmıyor böyle dudak rengi doğal görünen bir ruj önerisinde bulunur musunuz lütfen🙏
yagmurkokusu_ Yesimerdas kikonun rujlarını beğeniyorum sosyal medyalardan da araştırabilirsin renklerini
tospikannesi_ Yesimerdas makyaja çok çok önem veririm çokta severim kesinlikle flormar rujları diyorum çok çok çok güzel asla kalıp gibi durmuyor ipek gibi onun dışında technic rujları da flormarla yarışır çok çok iyi. Gloss olarak kikoo glosları çok iyi ama herkes alamayabilir onun muadili olara flormar lipp gloss aşırı iyi kikoya muadil gibi birde golden rose mega shine serisinin glosslarına bayılıyorum🥰
binnur37 Yesimerdas Gratisten beaulis alıyorum ben gratisin kendi ürünleri tonları güzel sorup alabilirsin ..
tospikannesi_ Yesimerdas mocha olarak tek bir marka kullanıyorum çok çok memnun kalırsınız aşırı iyi o tonlarda başka dudak kombosu yapmıyorum favorim. Beaulisin 104 numara karamel dudak kalemi Ve beaulis Kiss it 163 Numara Ice Mocha ruju Bu ikisi muhteşem bir kombo