252504 Kızlar hayırlı geceler benim bebeğim 11 aylık ama bir türlü yumurtayı sevdiremedim ilk aylarda yiyordu şimdi ağzına bile sürmüyor ne haşlaması ne sahan yumurta yemeyince kahvaltı alternatif çok fazla kalmıyor yani aynı durumu yaşayan var mı yumurta yememesi durumunda nasıl kahvaltılık veriyorsunuz ya bu konuda çünkü ben çok zorluk yaşıyorum kahvaltı seçeneklerinde çorba yapıyorum o yüzden arada belki kaşar peyniri yer oda canı isterse cevaplarınızı bekliyorum
Duyulurum 252504 yumurta yemez. Peynir yemez. Pankek Krep Mantar Kuymak Gözleme Tost Bunları yiyor genelde. Peynir yediğini bilmeden
motherandhappy Benimki 1 yaşında başta yiyordu sonra oda bıraktı krep pankek normal kek bi çok şey denedim olmadı yemiyor hiç birini
smysasu Benimki seviyor ama hep aynı tarzda gitmiyorum, tarhanayla pişiriyorum, bebek kuymağı yapıyorum yumurtalı, bazen haşlıyorum, bazen yoğurtlu peynirli yapıyorum. O şekilde daha çok yiyor haşlamayı o kadar sevmiyor mesela
012530 Oğlum 20 aylık asla yumurta yemiyor tadını kokusunu aldığı an atıyor zaten genel olarakta iştahsız yeme problemi yaşıyoruz. Fakat avakado muz ve haşlanmıl yumurtayı ezip karıştırıyorum sadece bu şekilde yiyor avokado yerine yulafıda tercih edebilirsiniz muz eklenince yumurtanın tadı hiç gelmiyor çatalla güzelce eziyorum isterseniz içine ceviz bir kaşık tahin vs gibi faydalı şeylerle çeşitlendirebilirsiniz isterseniz bir de bunları deneyin 🙂