busracanertan Hanımlar merhaba, oğlum 68 günlük 3 aylık olmadan sünnet yaptırmak istiyorum. Ankara’da eski usul sünnet yapan devlet hastanesi var mı bildiğiniz? Şehir hastanesi 6 aydan önce yapmıyormuş acaba Sincan eğitim ve araştırma hastanesi yapıyormu ya da bildiğiniz başka devlet hastanesi varmı?
bilgegk0309 busracanertan Merhaba gazi üniversitesi hastanesinde yapılıyor çocuk cerrahi bölümünde cem hoca var ama ücretli sanırım
mervebalakan busracanertan ben gittim de 4 5 yaşında yapılır dedi hiç ilgilenmedi doktor bebeğim 3 aylıkta
kilicccc Merhaba, ben de çok araştırdım. Ankara’da yaşıyorum. Arkadaşımız bir Dr tavsiye etti, binlerce hastasından hiç kötü yorumu yok, ona yaptırcaz dr. Onursal yıldız 7.500 nakit fiyat aldık
gulsahk0 Merhaba biz 3 aylıkken yaptırdık Mamakda Yusuf Bal klinik var çok iyi bir doktor ücretli ama bizim sünnetimizde sürecimiz de çok iyi geçti 8000 TL ücreti Onursal Yıldızı da biliyorum klipsli yapıyor ama bu doktor çok çok iyi bir araştırın derim
kilicccc Bugün bir yerde okudum Osman gönülalandı sanırım. 8 aylık sünnet olan bebeğin pipisi yapışıyormuş başına gelen oldu mu acaba? Cumartesi günü sünnet randevumuz var kafam karıştı.