fethiye25 Arkadaşlar merhaba bebeğim 8 kilo sleepy 4 numara bebek bezi molfix 4 numara bebek bezi kullanıyorum ama ikiside sızdırma yapıyor özellikle gece bebeğimin üstünü değiştiriyorum sıkıldım bu döngüden siz hangi bezi kullanıyorsunuz memnuniyet durumunuz nedir
aslhnkrts fethiye25 bu ara molfix mavi paket külot bez kullanıyoruz . Daha önce Sleepy yeşil ve kahverengi paketi kullanmıştım , kahverengi pakette hiç sızdırma olmadı
esraalic fethiye25 sleepy kullanıyorum hiç sızdırma yapmadı Prima deneyin isterseniz biraz pahalı ama 🤷
zedo fethiye25 iki kızımdada prima premium care kullanıyorum hiç sızdırma taşırma yapmıyo bazen bütün gece almadan 12 saat bile durduğu oluyor pahalı ama hakediyo kesinlikle sleepy ve molfix denedim hem pişik hem sızdırıyodu ikisidee
betulland Kızımı minies ile büyüttüm ki kendisi mantara kadar giden hassas bir cilde sahipti. Şimdi oğluma kullanıyorum memnunum. Pişik, sızdırma yapmıyor. Fiyat olarak da biraz daha uygun.
ylmazz fethiye25 moldix kilot bez kullanıyorum ondan önce ne kullandıysam sızdırdı ve küçük olmamasına dikkat et geceleri bir numara büyük bez taktığım zamanlar olmuştu çok sızdırıyor diye öyle çözüm bulmuştum
arwen14 Ben gündüzleri mavi molfix geceleri molfix premium kullanıyorum gece normal molfixde birkaç kez sızdırma ben de yaşadım.
elifozkan fethiye25 ben hep molfix kullanıyorum geceleri %70 oranla tasıyor cünkü bebeğim hem cok mama içiyor hemde sürekli dönüyor bezi cok doluyo yani hemde kayıyor malesef bezle alakalı değil bebekle alakalı bi durum