eminebd Artık çok yoruldum 7 buçuk aylık bebeğim iki gündür memede durarak uyuyor ayırınca direkt uyanıyor veya bazen kendi çıkarıyor yatağa bir yere bırakınca yine uyanıyor hemen (emzik biberon vs bir şey kullanmıyor )
ElisaMom___ eminebd kucaginizdayken beyaz gürültü açın yerinizden kıpırdayıp beşiğe katacağınız esnada da açık olsun bide öyle deneyin ben kızımı öyle uyutuyorum yoksa benim kızımda öyle beşiğine katarken uyanıyor veya beşiğine kattiktan 15-20 dk sonra uyanıyor
gkkrraa eminebd ay aynı sorun bende çok yoruldum bir de ayakta emzir ses olmadan diyor çıt ses kalkıyor çok yoruldum
ElisaMom___ mamacitaa_ uyusunlar da nasıl olursa olsun o moddayız desteksiz uyutan anne ve bebeklere hayranım 😂
eminebd mamacitaa_ acaba böyle uyuttuğumuzda memeyi bıraktırırken nasıl yapıcaz ki şimdiden onun derdi sardı 🥲
eminebd ElisaMom___ uyutan surelerin ninnilerin bitiminden sonra beyaz gürültünün 10. Dakikasındayız Rabbim uyur inşallah😂
eminebd Desteksiz uykuyu geçtim bende meme de uyusun ona da tamam ama uyumuyor ki karnı doymuyor desem değil çocuk uyuyacakken bacaklarına bir enerji geliyor dönmek istiyor sürekli tekme atıyor
eminebd Beyaz gürültü falan hak getire ya her şeyi denedim kesin uyutan ninnilerden surelere kadar dişlerinden uyuyamıyor sanırım yada benim çocuğun özelliği bu dirençsiz uykusu yok bir şey kaçırmayacak ama işte gel anlar
ElisaMom___ eminebd bebeğim memede uyur ama bıraktığım anda uyanıyor bende beyaz gürültü açıp uyanmamasını sağlıyorum bu şekilde ilerledik ama gündüz hiçbir şey açmıyorum sadece atak haftalarında aşırı uykuya direniyor ayağımda sallerken beni tekmeliyor orası ayrı tabi
eminebd crybaby memede uyusun da memeden çıkarınca uyanmasın bir zamanlar memede uyumasın diye lükslerim vardı şimdi yok artık😂
eminebd ElisaMom___ evet aynı benimkide yapıyor bazen yaşarken diyorum ki sadece oğlum böyle ama diğer annelerden de duyunca bir tık rahatlıyorum derdi mi var bir şeyi eksik mi yapıyorum derken o uyuyamadıkça ben strese giriyorum oda etkileniyor haliyle
ElisaMom___ eminebd boşver bacım onuda o zaman düşünürüz şimdiki zamanı düşünmeye zor fırsat buluyoruz bide geleceği düsünmeyelim😅
mamacitaa_ eminebd suan tam olarak böyle bir durumdayım öyle zor ki 🥹🤧 sanırım memeden keseceğim ve çok zor günler kapıda bekliyor
eminebd gkkrraa uyku eğitimleri boşuna bir anda patlamadı desenize bu bebeler folik asit bebeleri uyuyunca bir şeyler kaçıracaz sanıyorlar
eminebd mamacitaa_ allahım yardımcınız olsun anneliğin her aşaması ayrı zor cidden geçer diyoruz bir şeylere ama her level daha zorlaşıyor
gkkrraa eminebd gerçekten çevremde çocuğu akıllı olanlar bana akıl veriyor işte uyku eğitimi vermelisin cart curt gerçekten durmuyorlar bide sürekli ağlamaları deliriyprum artık