amansallagitsin zehraaaaa38 yenidogan 50.000 cok fazla yetiskinler icin o. 400 olanindan alip verin 2 damla olarak
ayisit zehraaaaa38 yenidoğana fazla o d vitamini 400 lük alın ocean marka 1 puf vereceksiniz ondan da
ikiierkekkannesii amansallagitsin bizede monovit d3 50.000 3 damla verdi hemşire canim onu kullanıyoruz ama bana da fazla gibi geldi ya hangisini önerirsiniz acaba bizde 29 günlük oluyoruz yarin
zehraaaaa38 ikiierkekkannesii ya bana bundan kullan dediler kullanıyordum kızım 3.5 aylık oldu böbreğinde taş gözüküyor D vitamini yüksekliği de yapabilir diye düşündüm onun için sormak istedim.
amansallagitsin ikiierkekkannesii onu kullanmayin saglik ocaginda verilen hic br seyi kullanmayin. Valens alin icerigi temiz ocean alin icerigi temiz.
amansallagitsin zehraaaaa38 tabi ki ondan oldu. Cnku dozu fazla yuksek yenidogam bi bebek icin 400 yeterli. 50 bin biz kullanyrz ki onuda bizde belli bi sure kullanyrz. Kim onerdiyse bi daha gitmeyin oraya..
ikiierkekkannesii amansallagitsin tamam kuzum zaten 3 gündür kullanıyorum içime sinmemisti yarin alırım ocean🍀🩷
bsrakurt zehraaaaa38 ben özel aldım hep ocean 400′lük almıştım sağlık ocağı verdiyse kullanmayın onu sabah saatlerdin de 3 damla verin