kocbuse65 aura_meselesi_bu_sekerim bende çamaşır makinası vardı servis yok varsada ilgisizler çok sıkıntı yaşadık çamaşır makinasından yana en son yapıp getirdiler makina resmen patlıyordu şartalleri kapatmasam patlatacaktı umarım sıkıntı yaşamazsınız servis ilgisiz müşteri hizmetlerine edilen şikayetler bile işe yaramıyor 🙏🏻🥺
Bebislerhakkinda guzelannesi acaba bosch alsam farklı marka makinenin üzerine olur mu aparatı kendim alacagim ,siz aparatı nasıl birsey alacaksiniz dolap gibi mi yoksa diğer turlulerden mi
smileylaylom Bebislerhakkinda çamaşır makinasının garantisi devam ediyorsa eğer garantisi iptal oluyormuş. Aynı servisin bakması gerekiyormuş. Benim de çamaşır makinam Arçelik, kurutmam Beko ikisine aynı servis baktığı için problem olmadı.
smileylaylom Bebislerhakkinda servisini arayıp sorun isterseniz hem aklınızda soru işareti kalmaz kurutma ile ilgili
emineref Altus kullananlar acaba makinenizin modeli ne ve yoğuşmalımı ısı pompalımı bende almayı düşünüyorum
birtanecikoglum cerengurumi merhaba Arçelik makinede kurutma süresi bittikten sonra kapağı açmayınca ara ara çalışıyor mu cihaz sizin de çok bilgim yok da sormak istedim
YumukluSucurtaa momas hangi ayarlarda kullanıyorsunuz bende yeni aldım bı havlu attım yarın gerisini deniyecegim