egi54 Oglum 44 aylik 100 cm 14 kg evet kilosu hep geri bi cocuktu ama boyuda mi kisa ayni aylarda olanlar boyu kac cocuklarinizin
beybitolat egi54 boy biraz genetikle alakalıdır. Sizin ve eşinizin boyuna göre bi çocuk olur. Gelişimi ile ilgili doktoru bilgi vermiyo mu?
egi54 beybitolat bugun doktora gittik geri demedi ama bir video gordm kimisi 2 yasinda bu boyda anlamadm :) ben 170 babasida ayni bu arada :)
egi54 perla_ normal dedi bilemedim kimisi 2 yasinda bu boyda kimisi 3 AsMir_moms bende hesaplamiyordum ta ki doktor bugun tam ayını sorana kadar :)
Usnac1995 egi54 Tam 3 yaşında 102 cm. Ama doktor yaşına göre baya uzun, üst sınırda demişti. Sizinki bence ortalama boy oluyor. Arkadaşımın oğlu 3 yaş 4 aylık 95 cm
AsMir_moms @egi54 Yani çocuğumu yaşını aylık olarak hesaplamayı bırakalı çok oldu ama bu sorudan sonra bir hesaplayayım dedim 42 aylikmis 😂 neyse konumuza dönelim bence normal benim kızım 42 aylık 103 cm 14 kilo hemşire gayet iyi dedi
Dondurmalikahve 12 ay 1 yaş 12×2=24 … 12×4=48 yani bu 48 ay 4 le çarpıldığı için 4 yaş oluyor. 44 ayda yaklaşık 3,5 yaş. Şaşıran arkadaşlar bu ufak bir hesapla bulabilir.