23129525 Bebeğimin ilk dişleri çıkıyor dünden beri çok huysuz huzursuz hafif ateşi de var ne yapmalıyım ???
organikirmik 23129525 tetagil, dentigel, soğuk diş kaşıyıcıları, ek gıdaya başladıysanız meyve süzgecine soğuk meyve koymak, aşırı ağrısı varsa calpol, başka da bi şey kalmıyor geriye maalesef
hepyerdeyizz 23129525 soğuk meyve Veyahut isiramayacagi havuç falan eline verin iyi gelir . Doktor jel vs onermedi kararma yapıyor bı kaç yan etki daha söyledi kullanmadım .
23129525 sduman evet ilk atmaya başladığı gece çok kötüydü inşAllah sağlıkla çıkarırlarda rutine döneriz bu şekilde gün içinde de huysuz oluyorlar
23129525 sduman bende bütün uyku düzeni bozuldu yemek yemekte istemiyor iştahı çok azaldı sütünü bile zar zor veriyorum sizde iştah konusunda durum nasıl ?
sduman 23129525 bizde de aynı emmek istemiyo emdiğinden de bir şey anlaşılmıyor gece hele alıyo bırakıyor alıyo bırakıyo uyku filan da kalmadı kalktı yine saatte bir
cey6565 Zaman0686 zeytinyağına 2-3 tane karanfil koyun dolaba atın bi gece beklesin sonra hergün sürün ben sabah akşam sürüyorum hem soğuk soğuk iyi geliyor tetagille birlikte bunu kullanıyorum deneyin çok faydasını gördüm