alpmila aryaggc fatma koç hem cok ilgili hem sürekli mesaj atar mesaja çabuk cevap veriyor cokta samimi yani insan rahatlıkla konuşabiliyor 🫠
mamacitaa_ aryaggc benim önceki yıllarda online çalıştığım diyetsiyen duygu sena eksi ✨ listeleri ekmeksiz biraz katı ama uyarsanız aşırı iyi kilo verimi oluyor gözle görülür bir şekilde hem de bir ayda
KendiEvimdeDeplasmandayim aryaggc merve sayınla çalışmıştım ben 10kilo verdim. Listeleri güzel aslında ama mesajlara falan geç dönüyo
aryaggc alpmila tam aradigim ya benim de bildigim bir diyetisyen var listeleri cok guzel ama cok ilgisiz son 5 kilom kaldi insallah 😂😂
aryaggc mamacitaa_ katı listelere alisigim aslinda ben biraz iradesiz oldugum icin koltrol etsin mesajlara gün icinde donsun istiyorum son 5 kilo daha versem yetcek aslinda takılı kaldım bayagi
alpmila aryaggc https://www.instagram.com/dyt.fatmakoc?igsh=MTN6bzhjY3k3NnNpcg== bu eger ulaşamazsınız numarası da var biz hep wp tan konuştuk
Demett KendiEvimdeDeplasmandayim merhaba paylaşımlarında çok ilgili aslında bende düşünüyorum nasıl iyi mi peki listeleri falan biraz anlatabilir misiniz
KendiEvimdeDeplasmandayim aryaggc 2bucuk ayda 😂 standart verdim yani ayda 4 4.5 kilo verdim. 2yıl önceydi bu arada şuan 15kilom var vermem gereken
aryaggc KendiEvimdeDeplasmandayim iyi vermissiniz bende o civarlar vermistim simdi ben 3 4 aydir belki daha fazla 65 kiloyum veremiyorum ne yaparsam yapayim direnc kilomu kirmam icin yardim almam gerekti bir 5 kilo versem ytecek bana😅
aryaggc alpmila bende ayni sekilde mesela o gun disarida yemek yemem gerekiyor listeme uyamayacagim asla cevap vermiyordu goruldu atiyordu bide 😃 yogun olabilir ama goruldu atmasa iyi 😂
ikikedibirbebek aryaggc sümeyra candan - Aziz saka aziz beye randevu bulmak çok zor 2026 kışa kadar doluydu son durum ne bilmiyorum:)