hsay 1,5 aylık kızım gaz sancılarından sürekli kıvranıyor uyku nedir unuttu. Mama olarak Hipp orhamik kullanıyoruz, gaz ilacı olarak da nurse hurvery kullanıyoruz ama işe yaramıyor gibi. Sizin önerdiğiniz bir ilaç var mı acaba… Acilll lütfennn
acemia hsay benimkide şuan 2 aylık oldu sadece mama ile besleniyor hipp kullanıyorum baya gazı var doktora gittim bigaia damla yazdı karnında baya şişkinlik olduğunu söyledi hep gazdan dolayı mamayı atıyordu burnundan hala da az içiyor bu aralar rezene üç dört kaşık verıyorum doktora sordum verebilirsin zararı yok dedi bende başka ne yapacağımı bilmiyorum suan uyutmaya çalışıyorum sureklı dalıp iki dk sonra uyanıyor
gulsimacansu58 Hip bizde aşırı gaz yaptı benim kızım kolik ben ne zaman kullandıysam kızım gazdan kıvrandı bence Bi mamayı degişin
deniz515_ Bencede mamayı değiştirin bende hipp organik combiotic kullanıyorum en az gaz sorunu yaşadığım mama buydu o dönemler gaz damlasi olarak da sab simpleks bize çok iyi geldi onun haricinde ben bı de damla kullanmadığım dönemlerde clinikid masaj yağı kullandım ayaklarının altına ve karnına o da çok işe yariyo duş alınca da rahatliyo bebekler
gulsimacansu58 hsay sık sık banyo yaptırın ayagına sıcak su torbası koyun kaç aylık bilmiyorum da dut suyu veriyordum ben hala olmuş veririm dogal al kaynat şekersiz süz o çok iyi geliyordu kızıma sıcak tutun bebegi birde her mama sonrası gazını çıkarın inşallah kolik falan degildir ben en son saf zeytinyağı bile içirmiştim. Gaz berbat bişeu ben çok çektim şimdi azaldı biraz ama yine de çekiyoruz her akşam
gulsimacansu58 hsay şı anda aptamil pronesyo kullanıyorum ben kolik bebekler içinmiş bu mama bu da yapıyor ama hip gibi aşırı degil ve sindirimi kolay bir mama
hsay gulsimacansu58 1,5 aylık karma besleniyor ekstra bir şey yedirip içirmem mümkün değil banyo da havalar soğudu her gün yaptıramıyorum maalesef
deniz515_ hsay evet bizde ise yaradi umarım sizde de yarar gerçekten yıpratıcı bı surec bu gaz olayi kolaylıklar diliyorum
gulsimacansu58 hsay sıcak su torbası koyun uyuyunca ayaklarına en güzel çözüm o bide damla o zaman yapacak bir şey yok Allah yardımcınız olsun inşallah