merveoa Kızlar selam oğlum 12 günlük göbek bağı hala düşmedi beze kan sürülüyor iki gündür muhtemelen alttan kanıyor (bezi geri kıvırarak takıyoruz ona rağmen) yarın doktora gideceğiz orada da soracağım ama böyle bir şey yaşayan oldu mu
doublemamaa merveoa 14. Günü geçerse biraz tehlikeli olabiliryormuş zaten doktora gidecekmişsiniz içiniz rahat eder
1cocukannesi_1 merveoa bizim göbek bağı düştükten sonra kanama olmuştu doktorumuz baş parmağınızın büyüklüğünden çok kan bulaşıyorsa k vitamini olması gerektiğini sürekli kanama oluyorsa yanlış hatırlamıyorsam sıvı gümüşle yakılması gerekiyor demişti. Bazen ordaki damarlar açık kalabiliyormuş
doublemamaa Kuru tutmaya Özen göster banyo yaptırmayın diyorlar düşene kadar ama yaptırdıysan ki eğer mutlaka güzelce kurula . Benim kızımında 7. Günde düşmüştü
merveoa 1cocukannesi_1 böyle alttan minicik bi kan geliyor gibi o da beze sürülüyor akışkan değil koku veya farklı bir renk de yok
1cocukannesi_1 merveoa Bizim bu şekilde geldi 4 5 defa k vitamini vurulunca düzeldi ama sürekli geliyorsa yakılması gerekiyor demişti doktor
merveoa ecempeker çok teşekkür ederim acaba doğum sonrası yapılan k vitamini neden tutmuyormuş hiç bilgi verdiler mi
ecempeker merveoa bilmiyorum valla yaptılardı ama göbeği felan düşmedi kan da olunca götürdük yeniden vurdular 15. Gün düştü göbeği bizde şaşırdık herkesin 5. Gün düşüyordu çünkü bir sorun yaşamadık yani olabiliyormuş geç düşme k vitamibi için bişi diyemem
merveoa 1cocukannesi_1 çok teşekkür ederim rahatladım biraz geçmiş olsun size de Allah evlatlarımıza uzun ömür versin 💙