deriay Kontrol noktasından geçtikten sonra içeride ki büfeden su alabilir. Yani kontrol noktasına kadar kendi su şişesiyle gitsin, bazen güvenlik izin veriyor geçer vermezsede orda elindekini çöpe atıp içerdeki büdeden alabilir.
ekimannesi11 Bebegimm111111 İstanbuldan bindigimde suya izin vermiyorlar kızımın sulugunu bile Diyarbakır’dan bindigimde sorun olmuyordu heralde havalimanindan havalimanına değişiklik oluyor
Bebegimm111111 ekimannesi11 suya dğil üzerinizde taşıdığınız parfüm dahil sıvı miktarının belirli bi ağırlığı geçmemesi gerekiyor
tineanigra Mnkksercem uçağa su almak yasak değil x ray dan geçerken döktürüyorlar ancak geçtikten sonra su satın alabiliyorsunuz
masal_ece Mnkksercem Ben iki defa İstanbul’dan vana geliş gidiş uçtum oğlum mama ile besleniyordu yanımda termosta sıcak su vardı ayrıca içme suyu da vardı hiçte yasak falan diyen olmadı
ikiaslanannesi Mnkksercem benim elimde su şişesi vardı sorun etmedıler belki bebegım vardı diye bilmiyorum
Rainbehlul1 Mnkksercem Mnkksercem 2 hafta önce istanbuldan uçtuk, oglumun suyu vardı hiç öyle döktürme falan olmadı. Döktürseler bile geçtikten sonra su alınacak çok yer var, oralardan alabilir