busraa000 Kızlar kafayı yemek üzereyim artık hiçbir şekilde pütürlü yemiyor. Sadece çorba makarna versem yer bizim yediğimiz günlük yemekleri yemiyor ağzından çıkarıyor verirsem de . Nasıl bir yol izlemeliyim var mı böyle olupta sonra düzelen
nursnmh busraa000 biz aylardir yogurtta takılı kaldik artik pes ettim surekli birseyler yapmaktan yedirmeye çalışmaktan eline veriyorum döksün yeterki yesin diyorum yok Sabah kahvaltisi avakadolu yogurt bazen cicibebe yogurt. Öğlen cacık sade cacık pilav yemez Akşam ayran icer sonra yogurtlu pirinc corbasi iyice blender cekerim sonra tekrar yogurt eklerim yogurt sanip yer oda bazen çoğu zaman aç hic saglikli beslenmiyor hatta direk beslenmiyor 14 aylik.
bebegimveben5 busraa000 benim kızımda 11 aylık bende aynı durumdayım kafayı yiyicem artık. Pütürlü şeyleri kusuyor fışkırtarak hep aynı şeyleri yiyor o da bıktı farkındayım ama yeterki yesin de aynı şeyleri yesin diye zorluyorum. Elimle verdiğim zaman çiğniyor yutuyor ama onu da çok fazla yemiyor benim içim rahat etmiyor. Emmiyor mama da içmiyor. Nasıl düzelecek bu durum bilmiyorum.
Pamukhanim_ busraa000 1 yaşına kadar neredeyse 3 çeşit şey yiyordu sadece makarna yoğurt tarhana çorbası içine karıştırsamda bilirdi 1 haftadır ne koysam çok olmasa da eskiye göre baya yiyor hatta bizim 6. Aydan beri kilo alımı durmuştu ek gıda olmadığı için bu ay 700 gr almış ben 1 haftadır mor meyve karışımı kullanıyorum onun etkisi varmıdir bilmiyorum düzenli kullanmadık ama iştahı düzeldi sürekli 10ar dakika da bir teklif ettim
busraa000 nursnmh ay napıcaz bilmiyorum yaaa komşumun eltisinin kızı aynı aydalar ne güzel et yiyor her yemekten yiyor maşallah da insan görünce üzülüyor napıcaz bilmiyorum
busraa000 bebegimveben5 evet benimki de emmiyor mama da gece yatarken yer sadece . Eşim de büyüyünce yer diyor ama yemeden nasıl alışıcak hiç bilmiyorum :(
nursnmh busraa000 bende sosyal medya da görüyorum çocuğun önüne eti tavuğu balığı koca koca koyuyorlar cocukta löp löp yiyor çocuk dedigimde boyle bizimkiler gibi 9-12 ayliklar falan hayranlikla imrenerek izliyorum ya. Yemek zamani 1 parca kuru ekmek yediremiyorum ben krizlere giriyoz savas cikiyor 🤣
bebegimveben5 busraa000 bizimki de sabah uyanınca mama içerdi şimdi onu da bıraktı 🥲 çok üzülüyorum nasıl düzelecek alışacak bir çaresi var mıdır bilmiyorum🫠
busraa000 Pamukhanim_ bizimkinin iştahsızlıkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum taneli yemesi lazım ayına göre ama yiyemiyor
busraa000 bebegimveben5 inşallah düzelirler kendim de hata buluyorum bazen nerede hata yaptım acaba diye :(