bebegim95 Öğle uykularımıza sanırım veda ediyoruz 28 aylık kızım var 10 gündür zor uyuyordu zaten Ama birkaç gündür hiç uyumuyor öğlen. Bende saldım artık ne yapayım kendi de uyuyan bir çocuktu üstelik 😣😣o değil öğlen 1-2 saat dinlenmem de olmayacak artık 3 yaşa kadar gideydi bari püüfdf
nadidelifora bebegim95 26 aylik kızım. Bende uyutmuyorum bugün. Bazen uyur bazen uyumazdi zaten. Ben uyutmasam aklına uyku gelmez.Uyuyunca çok geç yatıyor ve yine sabah sekizde ayakta. Gündüz bir saat bile uyusa gece 11den önce uyumuyor. Bugün çok zor geçiyor banada. Çünkü o uyuyunca bende yatıyordum hemen. Gün bitmiyor Allah’ım 😂 en azından üç yaşına kadar uyusalardi iyiydi ama işte her çocuk bir olmuyor.
marinko bebegim95 kaçta kalkıyor sabah? Benim oğlum 27 aylık bazen direniyor ben de uyutmuyorum ama haftada 2 gün falan yani. Uymak istemiyor ama uykuya dalınca da 2 saat uyuyor e akşam uykusu bu sefer saat 10 u buluyor ben de ne yapacagımı şaşırmış durumdayım uymadıgı günler hop 8 de uykuda 😄
maygirl bebegim95 bnm kızımda 28 aylık sabahları erken kalkiyor oyuzden uykuda sorun yasamiyoruz.geç kalinca uyumuyor ..merakımdan soruyorum;bi anda mı oldu yoksa zaten uykuyu cok sewmeyen bi çocuk muydu?
rana0234 Çocuktan çocuğa değişiyor demek ki, benim kızım 3 yaşında hala gündüzleri 1 saat kadar uyutuyorum. Evet haklısınız, kendinize vakit ayırma konusunda kötü olacak
maygirl bebegim95 saatlerni gozden gecirin buyuzden uyumuyor olablir belkide siz blirsiniz bunuda en iyi
Senay- bebegim95 benim oğlumda 28 aylık. Şu sıralar inanılmaz zor uyuyor öğlen. Acaba o da mı bırakmak istiyor. Erken değil mi ya 😔
tomrisinizi bebegim95 benim kızım da iki yaşından sonra uyumadı 🥲 bazı çocuklar böyle uykuyu sevmiyor ..
denizz42 bebegim95 yani değişiyo mu bilmiyorum ama 3 yaşında oğlum hal öğlen uykusu yapıyoruz atak haftadı felan olabilir mi yinede yatırmaktan vazgeçmeyin bence