9793selaam Canlar nasıl gidiyor hamilelik? Kaçıncı bebeğiniz ve kaç haftalıksınız aynı olanlar var mı gelin bakalım 🙂 ben 28 haftalık oldum ⭐🧿
9793selaam gulca maşallah kuzum senin yaş arası iyi benim supriz oldu korkuyorum biraz iki kucukle nasıl başa cikcam diye .birinci kızım 25 aylık 🥴
gulca 9793selaam valla bende korkuyorum ama yapıcak bişey yok beraber büyürler diyorum birde 0 destek ile biraz çıldırırım galibalı 😂 oğlanı kreşe verdim hamile olduğumu öğrenince belki ondan bi tık rahat hissedebilirim 😂😂
LezizeNine Hamiş değilim 2 evladım var ama adetimin üstünden 1 hafta geçiyor her an buraya bişeyler yazabilirim sjsjjsjs
LezizeNine 9793selaam çok sağol çiçeğim biri 5 diğeri 1,5 yaşında ben 3. Bebişi kaldıramam bacım mental olarak buna asla hazır değilim küçük oğlum yerinde durmaz yaramaz bi çocuk üstüne bide kilom çok fazla inşallah yoktur bişey 😂
gulca 9793selaam mecburi oldu biraz ayım dolmuştu gelişimi durmuştu kanala inmedi bekledik bekledik gelmeyince sezeryana aldı da iyiki sezeryan olmuşum ya geçenlerde karnıma bi ağrı girdi dedim bu ağrıya dayanamadıysan normal yapamazdık ben diye 😂
9793selaam gulca nerde yasiyorsn canım kreş fiyatları ne kadar ve saat olarak ne kadar kreşte duruyor