mavipatikk ipeksiiimom Ay herkes yabancı dizi önermiş ben eski bi gençlik dizisi önericemm hshdjshd Kızlar yurdu 2006 çekimi olan ama. Birde tee 80lerde 90lardamı ne çekilmiş o degil benimki. Böyle üni ortamı gençlik falan filan konusu nostaljik güzel bi dizi beni cocukluguma götürüyor ara sıra acıp izliyorum shshhsdn
Feraye_ ipeksiiimom uzun olsun daha iyi cok guzel sariyo baya siz sanirim kisa bolumlu diziler tercih ediyorsunuz😊
ipeksiiimom Momylion bunlar çok uzun ya bi türlü oturup izlemeye zamanım olmuyor söyle kısa bi şeyler olsa nasıl güzel olur 🥹 teşekkür ederim 🥰
ByAslan ipeksiiimom ezel olabilir ben izledim son 3 bölüm ev taşıdım diye kaldı düzenim otursun son 3 bölümü de izlicem 😋
ipeksiiimom Feraye_ boş olsam izlerim hiç fark etmez de kızım geç yatıyor o uyuyunca izliyorum söyle her gece 1 bölüm izleyim diyorum 😂
uykusuzanne__ ipeksiiimom uzak şehir gözleri Karadeniz veliaht eşref rüya aşk ve gözyaşı bunlar çok güzel 🩷
EgemenAtam ipeksiiimom Vampirlere ilgin varsa The vampire diaries ve ardindan The originals dizisini izlersen bana tesekkur edersin😂Game of thrones bana goren en iyi yabanci dizi