Anne202325 Şuan 3 ay 13 gunluk bu zamana kadar 1,2 defa su verdim anne sütü arti mamayla besleniyor acaba gunde en az 1 kere vermelimiyim su?
etuerk Anne202325 benim ikinci bebeğim 2 aylık şuan ikisinde de vermedim anne sütünde zaten alması gereken kadar var mamayı da su ile yapıyorsun boşuna midesini gereksiz doldurma derim ek gıda dönemince zaten başlayacak
ipickot24 Anne202325 ben iki kızıma da verdim canım bı sknti da yaşamadım. Kaynayirdim soğutur verirdim zaten kendileri hap kadar ne içecekler🤭
organikirmik Anne202325 anne sütünün büyük bi kısmı su, mama zaten suyla hazırlanıyor. Bence gerek yok yaz olsa bi düşünülürdü sıvı kaybı çok olacağı için ama şu an gereği yok bence
ozipek Hayır zaten mamayı su ile yapıyorsunuz anne sütü mantığı hem su var hem besin. 6. Ayda ek gıda ile beraber su verirsiniz şimdi gerek yok
organikirmik ipickot24 kendileri hap kadar böbrekleri daha da hap işte o yüzden önermiyor doktorlar ya :))
Anne202325 6 ayina kadar vermeyi düşünmuyorum çevremdekiler çocuk susuzlukdan yaniyor kendin su içmesen yaşaya bilirmisin gibisinden konuşuyorlar o yüzden aklim karişiyor
suheyla92 Anne202325 yaz ayinda vermek gerekiyor. doktorlar ek gidadan once vermeyin diyor yazin sicaginda vermeyince bezde turuncu leke gorup doktora götürüyorsunuz susuz kalmis su ver diyor doktor. Ama bu mevsimde gerek yok vermenize. Yine de içinize sinmezse verin bir problem yaratmaz.