biricik9 bpbpbp benim oğlum da kolik ve gazlı bir bebekti ben proyobotikli gaz damlası kullandım iyi geldi birde clink kidin gaz masaj yağı oda iyidi sonra kiraz çekirdekli bel kemeri aldım bizde işe yaramadı onu bile aldık denedik ama gaz damlası efsoydu ama biraz pahalı küçük boyutlu
senemylmz bpbpbp bizim doktorumuz zeytinyağ vermemizi önermisti 3 yada 4 kere çay kaşığı kadar probiyotik gaz damlası kullandık kaleidon ve zinco kolik bı bebekti 3 buçuk aylığız yeni hafifledi beyaz gürültü süpürge sesi açıp kundak yapıp salla
sumeyyeozzz1 Elini bebeğin alttan belini kavrayacak şekilde tut öteki ayaklarını kavra ve karnına doğru saat yönünde çevir, hiiiiç korkma yapmaktan birde gaz damlası sab simplex kullan doktoruna sor, ben çok çektim hem gazlı hem kolikti
Nurtkn4242 sumeyyeozzz1 o gaz damlası na bizde başladik oğlum 52 günlük günde kaç damla kullanıyordunuz eczacı 10 damla 3 kere dedi ama oğlum zaten tükürüyor yutmuyor bile bi kısmını sadece anne sütü alıyor nasıl verebilirim
sumeyyeozzz1 Nurtkn4242 çay kaşığına dök öyle ver ağzına, ağzından çıkardığını da geri ver eğer çok gazlıysa doktoruna sor nurse harveys var zeytinyağlı biz ikisini kullanıyorduk