esraatli Kızlar kızım altı ylik artık kaç gündür tadım yaptırıyorum patates elma muz armut kabak denettirdim acaba sizler nasıl ilerlediniz neler verdiniz ilk ay
alpannesi37 esraatli yoğurtla başladım. Havuç, brokoli ,bezelye vs denettim. İnternetten bebek irmiği, bebek tarhanası, hurma özü, bebe bisküvisi vs aldım. Onlardan muhallebi gibi de yapıyorum. Sebzelerden çorba yapıyorum. Şuan 7 aylık oldu 1 ay böyle geçti
aysegull2812 esraatli biz denediğim sebzeler ile sebze püresi meyveler ile de karışık meyve püresi şeklinde ilerledik sonra+ yoğurt eklemesi yaptım bu sebze ve meyve pürelerine
onceuponatime_ esraatli yoğurtla başladım ben sonra kabak havuç patates elma armut şeftali balkabağı bezelye verdim şimdi de bu sebzeleri karıştırarak vermeye başladım 5.5 aylığız 6ya girince peynir yumurta irmik pirinç vs eklemeyi düşünüyorum
silakadir onceuponatime_ ne zaman başlanmalı kızlar benimki beş aya girecek ver diyorlar yavaştan yoğurt falan diye vermeli miyim yoksa 6 ayı mi beklemeliyim ilk bebegim
onceuponatime_ silakadir doktorunuza danışmadan başlamayın biz 5.ayın başında başladık doktor onayıyla
silakadir onceuponatime_ acilde ki çocuk doktoruna sordum oda dedi ki ek gıda için gitmeyin doktora falan kararsız kaldım ya