Mthnmmy Dnckrn 3 yaş 9.ayin içinde 96-97 cm olmuş olabilir, 15 kilo civari kısa mi ben de çok takıyorum kafama aile hekimine danismistim gelişim geriliği gibi bir durum yok ama takip edelim dedi endokrine yollandigini şimdi duydum
efeninannesi4207 erenefeg benim oglumda 87 cm 3 yasinda 18 kilo doktor bir sey demedi babasina cekmis kisa boylu O 😂
Sensen20 erenefeg anne baba normal boylarda sizde eğer baba uzunsa erkek çocukları normalin bı tık üstü oluyor geçen gün biriyle tanıştım çocuğu 2 buçuk yaşındaymış baya şaşırdım oğlumun 1 yaş halı gibiydi her çocuk cidden bir olmuyor bir sıkıntı olacağına yormayın gerekli tetkikleri yaptırın içiniz rahat etsin
PeekaBoo_ Mlkkrm ya biz annelere hep az geliyor bence, çevreden de baskı olunca insan çıkmaza giriyor ama ben artık kilosuna boyuna bile bakmamaya başladığım dönemde toparladı çocuğum, belki de benim baskım onu rahatsız ediyordu
hepbahar123 @“erenefeg”#p37277446bnmki de 3.5 yaş ocak 21 de 4 yaş olcak . 99 boy 16.5 kilo baş 51 sanırim acaba nasıl bana da kısa geliyor hep oğlum ya ben çok kısayim baba da uzun
AtesPerisi hepbahar123 Bana göre normal geldi canım benim Oğlum 3 yaş 1 aylık 13 kiloda duruyor hep hareketli olduğu için yemek bile fazla yemiyor boyu da 94 santim
balkizimcicekkiz fsfsfsg şuan kaç yaşında kac cm oldu acaba benim kızımda 44 cm doğmuştu halâ kısa gidiyor benimki de 1 yaşında 70 cm di