Sekerpare_ Kızlar koltuk takımım haki yeşil berjerlerim krem. TV nin olduğu duvar açık gri duvar kağıdı. Diğer iki taraf cam. Tek duvar kalıyor renk vermek istiyorum
KendiEvimdeDeplasmandayim Sekerpare_ duvar kağıtları çok karışık göz yoruyo. Diğer renklerde fonlar ve koltuk rengi falan çok renkli oluyo. Bilemedim bende. Üste çıksın
Tatlican Sekerpare_ Yaaa hepsine baktım ama sevemedim hele sarı perdeleri hiç sevemedim Duvar kagıtları göz yorucu daha kibar seçersen göz yormaz
Sekerpare_ oylesinebiri__ Temizlik yaparken çekmiştim 😀halı çocuk kustu balkon halısını serdim normalde gri.
KendiEvimdeDeplasmandayim Sekerpare_ fonunuz orjinalde yeşil sanırım. Tv nin arkası kremit rengi olabilirmiş benim öyle 😂 koltuklarım siyah ve açık gri ama o yüzden zorlanmadım
KendiEvimdeDeplasmandayim Sekerpare_ bence bi duvar daha renk kaldırmaz ya tablo ya da başka dekorasyonlarla daha güzel tamamlanır gibi geldi. Ama önemli olan sizin zevkiniz tabi 🌸
yagmurkokusu_ Kirlentlerinizi ve fon perdenizi mürdüm seçebilirsiniz halınızı da o tonlara uyacak krem rengi halı Tv sehpanızı da değiştirmelisiniz. Birde Tv arkası o duvar kağıdını söküp diğer duvar renginde yaparsanız daha iyi olue