Yagmursaad Benim kızım da 3 yaşında . Aç bıraksam bile yemıyor. Asla bir yiyeceğe heves etmıyor . Olmayınca olmuyor bence bacılar . Çocuklarımızın yapısında var bu herhalde .. Allah dusmanıma vermesin yemeyen çocuk
livanurvealpinannesi61 gozdegunduz benim oğlum 4.5 yaşında pilav diye ağlıyor her yemekte yapmıyorum her gün pilav yemek sağlıklı değil
Pamukhanim_ gozdegunduz ben ondan mi emin değilim çünkü düzenli kullanmıyorum kaşığa daha pek açmıyor ağzını canı isterse açıyor sulandırıp içtiği kadar işte
252524 gozdegunduz bebeğim 16 aylık ve oldum olası yemek yemeyle arası yok zar zor oyunla vs iki üç kaşık yedirebiliyorum diş dönemi daha da zor hiçbirsey yemiyo seçicı bir bebek meyveyi genel olarak sever yemek yemez ama artık meyve bile yemiyor sadece emiyor onuda artık kesmeyi düşünüyorum . çok zorlanıyorum öyle böyle değil yıprandm artık😔 seçmeden yiyen bebeklere o kadar özeniyorum ki yeni tarifler çeşit çeşit şeyler yapıyorlar ve yiyorlar bebeklerde bizimki yeniliğe de kapalı
Sare-10 gozdegunduz 1 buçuk yaşından benı yavaş yavaş bıraktı yemeği 26 aylık şu anda yedığıntek şey sade makarna. Pilav bazen yoyor bazen yemıyor patates kızartması çorba yemeyı tamamen bıraktı sigara böreği bazen yıyor bazen yemıyor meyve yıyoruz işte bır de mamayı artırdım bu aralar gerçi onura ben artırmadım doymadığı için ağlayarak mama yemek ıstıyor diğer yemeklerın tadına bıle bakmıyor yırtılırcasına ağlıyor yemeği gördümü kaçıyor yanda kaşığı atıyor yemeyen çocuk zorrr iştah açıcı düşündüm ama iştahı kapalı değil mamayı makarnayı yıyor gerı kalanınreddedıyor biraz daha aklının kesmesi gerektığını düşünüyorum başka çözüm bulamadım ben
didemb İki yaş sabah yumurta zeytin salatalık domates öğlen yemek ara da meyve akşam yemek meyve cerez ama 13500 kg boyu uzun da kilo az aşırı hareketlilik var
Sermec27 gozdegunduz valla değişmiyor böyle çocuklar oğlum 4 buçuk yaşa yakın asırı seçici bir çocuk köfte patates balık tavuk pilav makarna çorba yer sadece yemek olarak
fatma_erva gozdegunduz Kızım 4 yaşında ek gıdadan itibaren hep yemeyen ve zorla yiyen bir çocuktu şuan yediği şeyleri bile yemez oldu artık şuan yediği tek şey makarna pilav başka hicbsey yemiyor çorba yi geçtim zaten hiç mi hiç çorba icmedi sulu yemeklerden köfte yemeği nohut kuru fasulye yerdi onları da bıraktı yemeyen çocuk o kadar zor ki sizi çok iyi anlıyorum iştah açıcı macun faaln aldım ama ne fayda yemeyen çocuk ne yaparsan yap yemiyor bende saldım artık elbet büyüdüğü zaman yiyecek ne yapıyım sağlık olsun keşke yese ama yemiyor yalnız değilsiniz yani.:)
software Merhabalar ek gıda reddi yaşıyorum ilk günden beri 7.5 aylık, ellerini çırpıyor direkt hem kaşıkla hem elimle beslemeye çalıştığımda tadım dahi yapamıyorum yani önerisi olan var mı