Merimexx Kesilmesi gerekir mi sizce KBB gosterilmesi önerildi beslenmede vs sorun yok konuşmayi etkileyebilir dedi doktor
dayes Merimexx kızımda da var doktor konuşmasında sorun olmadığı için büyüyüp büyümemesi önemli onu takip edelim ona göre müdahale olur dedi, büyümüyor çok şükür beslenme ya da konuşma sorunu olmadı şu an 31 aylık
zencefillikurabiyeadam Merimexx oğlumda da var. Doktor konuşmayı etkilemez dişler ayrık çıkarsa dökülünce kesilebilir şu an bir şey yapmayın dedi
simseklivekalpli Merimexx 3 çocuğum var üçünde de var. Cerrahi kesmedi dis kesmedi, konuşmayla asla alakası yok dediler. Bir tek KBB goturmedim
karan3535 Merimexx diş doktoruna sordum kalıcı dişler çıktığında eğer ayrık çıkarsa ozaman kesilmesi gerekir dedi hepsi tamamlanknca ön dişleri şıkıştırıp birleştiriyorlarmış zaten
simseklivekalpli Merimexx bilmiyorum herkes ayrı görüşte. KBB ile işimiz var zaten gittiğimde sorarım onlara da
simseklivekalpli Merimexx yaaa ne güzel, ben sormadım valla ameliyat konusulmayinca. Kızım kestirmez çünki korkudan🤦🏻♀️
taze-anne2312 Merimexx benim kızımda da var doktor sadece dişlerin ayrık çıkmasında sorun olur dedi konuşmayı ve yemeyi etkilemez sadece görüntü olarak rahatsız olursanız kestirebilirsiniz dedi (kbb ye götürdüm cerrahiye götürmedim daha)
Merimexx taze-anne2312 ben de KBB götürdüm kesilmesi gerekiyor dedi. Belki farklıdır bizimki bilmiyorum daha kalın yada daha kısa olabilir. Ayrıca çocuk doktorumuz yemeyi ve konuşmayı etkiler dedi bilemiyorum başka bir Dr daha gidicem o da kesilecek derse kestiricez küçükken çok basit bir islemmis