bloommom spacexxg kendim için üniversiteyi bitirdim, ehliyetimi aldım, güzel mutlu bir evlilik yaptım, kendimi geliştirdim gibi gibi böyle uzar.
Ogulluana spacexxg üniversite👍 Çalışmak 👍 Gezmek görmek👍 Bekarlık iyice tadını çıkarmak👍 Evlilik👍 evliliğin tadını çıkarmak👍 Hazır olunca annelik👍 Oğlumu güzel yetiştiriyorum en önemlisi bu benim için vatana millete hayırlı bir evlat olsun ❤️
UrbanMom spacexxg bana zarar veren insanlarla hatir gönül icin konuşmadım muhabbeti kestim. Onun dışında her seyde önceliği çocuğuma vermiyorum kendim iyi olmazsam çocukta mutlu olmuyor belli oluyor bu şekilde ikimizde mutluyuz tabi bu demek degil ki ikinci plan.
mercankus spacexxg 🎈🎈🎈🎈🎈kendım için yaptığım en en en en büyük yatırım nımet fayda kar iyilik ne dıye sorarsan herseyı siler Allah’ı tanımaya çalışmak derım Allah lı hayat anlamlı hayat💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ipickot24 spacexxg çok fedakardim. Aldatıldım. Şimdi bakımımi yapıyorum çocuklarımla ilgileniyorum geziyorum tozuyorum
GezginPaNDa spacexxg Okumak Atanmak Türkiye’yi ve Dünyayı gezmek Birden cok üstü açık arabalarim oldu onlarla gezmek Ufak tefek yatırımlar Hala her fırsatta Yer içer eğlenirim