AhmetAlanya Arkadaslr bısey danısıcam 3 aralık ta kızımın rota aşısı war kesınlıkle yaptırcam ama sorum şu kızım aşırı kusuyo reflüyü diplerda yaşıyoruz 🤦🏽♀️ Yanı beslenmeden sonra beslendıkten 3 saat snra ne zamn kusucagı hıc belli degıl🤷🏻♀️ Asıdan sonra nekadar kusmaması lazım yada aşı hemen etkı edıyor mu ? Haftaya doktoruna kadar dayanamadm size sorayım dedim ☺️
Sarelim AhmetAlanya benim kızımda kusan bi bebek bende yaparım acıyı. Kusar diyede çekindim ama yok kusmadı. Aksine eve geldık uyudu. Zaten tadı guzel galiba çok güzel yaladı dıyebılırım şırıngayı
DenizRuya AhmetAlanya Canım meraba benim kizim kusan bi bebek değil ama doktorumuz aşıdan hemen sonra bile kussa sakın korkma çünkü bu ası mideye indiğinde değil ağzına değer değmez etki etmeye başlıyo hemen dedi için rahat etsin
AhmetAlanya Sarelim ayyy ıns bızımkıde oyle olur canım gunlerdir bunu dusunuyorum . Fışkırır tarzda kusuyo ılac kullanıyoruz ama hıcbır duzelme olmadı cok saol 🙏🏻
AhmetAlanya [bilinmeyen] bnde uyurken yapsak olmaz mı dıye dusundum, bebek arabasında yatarsa yarım saat ıns kusmadan durur🙏🏻 Ama kaldırırsam kusat dıye dusunuyom zaten beslemeden gıdıcem ama bızımkının beslemeylede alakası yok kusan cocuk cok zormus ya
Sarelim AhmetAlanya bnm kız uyuyordu ağzını actık uyandı ama tam ayılmadı yaladı yuttu aşıyı 😊 sonra uyudu
AhmetAlanya Sarelim ay ınsss benımkıde oyle olur canım ıcım rahatlı ıns kusmadan etki edicek gecıcek 🙏🏻
AhmetAlanya DenizRuya gercekten mi canımm cok saoll ay rahatladım suan şükür agzına degıcegı ıcın sorun yok ozaman yıne kusturmamaya calısıcm ama oyle boyle degıl suan bıle kustu bıde fıskırtarak kusuyo yanı ası dada kusucagı kesın cok saolun rahatladm valla
DenizRuya AhmetAlanya Önemli değil canım için rahat olsun doktorumuz o kadar güzel anlatmıştı ki kesin eminim yani kustugunda sorun olmadığına:)