birbebis_ birannebirkizz ben kullandim evet uzatti ama zamanla cildinde kuruluk yapti ozellikle sırtinda belki iyi durulayamadim bilmiyom benimki banyo sevmiyor her banyomuz işkence
ayisit birannebirkizz ben memnunum uzatıyor saçları 1 yıldan fazladır kullanıyorum kokusu da güzel kötü değil
tospikannesi_ birannebirkizz kullanmadım ama siveno biberiye suyunu önerebilirim. Yumuşacık yapıp canlılık katıyor 2.kutuyu bitirdim kızımda hatta bugün 3. Kutumuz geldi öncesini bile çektim arada fark var mı anlamak için çok çok çok güzel bir ürün
Zynpgmt Bence uzatma etkisi yok ya da az. Genetik faktörler etkiliyor maalesef. Uzun süre denedim. Tekrar alacağım da Araştırdım markanın böyle bir iddiası olmadığı gibi içindeki malzemelerde de direkt uzatacak bir şey ben varsa da göremedim.
Derinmom26 birannebirkizz 2.5 yıldır ecowell kullanıyoruz. Kızımın saçı hiç uzamiyordu erkek bebiş saçı gibiydi onu kullandikca şükür uzadı
Pamukhanim_ birannebirkizz ben kullandım uzattı da ama bıraktık içeriği değişmiş göz yakıyor kızım banyodan korkuyordu o şampuan yüzünden
myarenb birannebirkizz normalde johnsons kullanıyordum, yazın kabuklanma oldu kızımın saç derisinde ve içeriği temiz diye ecowelle geçtim yaklaşık 3 ay oldu ben baya memnunum. şampuandan hemen önce de kızımın saçını kestirmiştim güzel uzattı bana kalırsa ama içeriği değişmiş diyorlar